Bine ai venit!

Povestea noastră a început în anul 2018, când fratele nostru mai mare, LASH & LASHES Hungary, unul dintre brandurile preferate  în ceea ce privește întreg procesul extensiilor de gene, ne-a ajutat să ajungem și în România.

Obiectivul nostru este acela de a oferi produse și servicii de cea mai bună calitate, la cele mai accesibile prețuri, precum și cea mai bogată gamă existentă pe piață.

Poți găsi produsele noastre în magazinul din Brașov, str 13 Decembrie nr. 22, dar le poți comanda și din magazinul nostru online, cu livrare rapidă la tine acasă sau la birou.

Gama noastră este în continuă creștere, așadar pentru a profita de calitatea produselor noastre, urmărește-ne pe Facebook și Instagram, pentru a fi mereu la curent cu noutățile!

Garanția calității, a prețurilor și a diversității gamei produselor noastre sunt oferite de producătorul din Coreea de Sud, care în momentul actual este unul dintre cei mai mari producători de produse pentru extensii de gene din întreaga lume.

Colegii noștri urmăresc în mod constant tendințele și inovațiile din domeniu, pentru ca partenerii noștri stiliști de gene să aibă întotdeauna la dispoziție cele mai noi produse, și pentru ca la rândul lor să poată garanta clienților satisfacție maximă, gene LASH & LASHES superbe.

 

Gene de admirat!   

 

Cu ajutorul produselor LASH & LASHES, genele vor fi mai voluminoase și mai lungi – ceea ce caută femeia modernă.

Fie că îți dorești să obții mai mult volum, o curbură de invidiat sau pur și simplu un efect wow, suntem aici să te ajutăm. Datorită gamei noastre de produse pentru extensii de gene, ai la îndemână cea mai simplă modalitate de a oferi clientelor tale un look natural și o privire seducătoare în orice moment al zilei.

Produsele pentru extensiile de gene marca LASH & LASHES sunt concepute conform celor mai înalte standarde de siguranță și igienă, cu o atenție deosebită pentru calitatea materialelor. Cu un efort minim, pot rezista până la 6-8 săptămâni, nu îngreunează pleoapele, sunt rezistente la umiditate și căldură, oferind o senzație naturală și confortabilă. Așadar poți recomanda cu încredere experiența aplicării extensiilor de gene LASH & LASHES!