TOT CEEA CE ÎNSEAMNĂ EXTENSII DE GENE !! Comerţ cu amănuntul și cu ridicata de produse pentru extensii de gene.

A LASH & LASHES este linia frontală în tot ceea ce înseamnă procesul extensiilor de gene!

Suntem mândri, că încă din anul 2010, datorită gamei noastre ce se mărește în continuu și calității constante pe care o oferim, am ajuns să fim astăzi una dintre brand-urile preferate din Ungaria!

Din anul 2018 am inceput sa ne extindem si în România.
Obiectivul nostru este acela de a oferi clienților noștri cea mai bună calitate la prețuri accesibile și cea mai bogată gamă existentă pe piață.
Familia de produse LASH & LASHES o poți cumpăra personal în magazinul nostru, sau o poți comanda prin intermediul magazinului online de pe www.lashandlashes.ro

Garanția calității, a prețurilor și a diversității gamei produselor noastre este oferită de producătorul din Coreea de Sud, care în momentul actual este unul dintre cei mai mari producători de produse pentru extensii de gene din întreaga lume.
Colegii noștri urmăresc în mod constant trendurile, dezvoltările, inovațiile din domeniul extensiilor de gene, ca partenerii noștri- Stiliști în extensia genelor și clienții noștri să găsească la noi întotdeauna produsele de care au nevoie, ca la rândul lor să aibă posibilitatea de a oferi clienților satisfacție maximă, gene LASH & LASHES superbe.

Gene admirabile

Datorită procesului extensiilor de gen, genele devin mai groase, mai pline și mai lungi, iar acesta este un aspect pe care orice femeie își dorește. Aceasta este cea mai perfectă modalitatea de a oferi o privire seducătoare fără să recurgem la orice fel de efort. Produsele pentru extensii de gene marca LASH & LASHES sunt cele mai sigure și cele mai igienice dintre toate produsele prezente pe piață. Odată aplicate, genele false marca LASH & LASHES pot rezista chiar și până la 6 săptămâni, acestea nu îngreunează ochiul, sunt impermeabile, rezistente împotriva transpirației, mișcării corpului, lacrimilor, înotului și rămân aplicate chiar și în timpul somnului, fără a provoca nici o senzație nefirească sau inconfortabilă purtătorului. Tocmai din acest motiv poți recomanda cu încredere experiența aplicării extensiilor de gene!